OVER ONS

Effe Soep is met veel liefde en vakmanschap ontwikkeld en op de markt gezet door Mylène Klerks en Bert Oomen.

 

Mylène en Bert hebben beiden een soepgeschiedenis.

Na hun carrières als productontwikkelaar bij onder andere Hak en Honig, begonnen ze samen The Fusing Kitchen Company. In eigen keuken ontwikkelen ze producten voor de salade-industrie. Zij maken dressings, slaversierders, sauzen in portieverpakkingen zowel voor de Retailmarkt als B2B.

HET GEHEIM VAN HET SUCCES?

Door hun uitgebreide kennis en betrouwbare netwerk, zijn ze altijd in staat om snel te schakelen. En omdat alle recepten met veel liefde en vakmanschap door hen zelf worden samengesteld en getest weten Mylène en Bert altijd een product neer te zetten dat net iets lekkerder en uitgebalanceerder is dan die van de grote industriële partijen.

SOEP KRUIPT WAAR HET NIET GAAN KAN

Omdat soep kruipt waar het niet gaan kan, is het nu tijd voor de volgende stap: Effe Soep.

 

Een eigen merk droge soepen en bouillons, uiteraard zelf ontwikkeld met dat bekende vakmanschap waar Mylène en Bert om bekend staan. En uiteraard met de aandacht, die ze hebben voor mens en milieu. Hun kennis en ervaring is de gezonde basis voor dit jonge, nieuwe soepmerk dat klaar is om de wereld te veroveren!